Επιστροφές

Πρωταρχική αποστολή της εταιρείας μας είναι να σας παραδίδει τα ανταλλακτικά που ζητήσατε (παραγγείλατε) στη σωστή ποιότητα, ποσότητα και χρόνο ώστε πάντα να είστε πλήρως ευχαριστημένοι από τη συνεργασία σας μαζί μας. Για το λόγω αυτό σας ζητούμε πάντα είτε στην φόρμα παραγγελίας είτε στην τηλεφωνική επικοινωνία μας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας περισσότερες λεπτομέρειες για το όχημα σας (όπως αριθμός κινητήρα, αριθμός πλαισίου κα.)

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, σας συνιστούμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων καθώς και το άθικτο της συσκευασίας και της ετικέτας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα ή λανθασμένα ανταλλακτικά

Επιστροφή προϊόντων λόγω λάθους παραγγελίας.

Επιστροφές ανταλλακτικών γίνονται δεκτές λόγω λάθους παραγγελίας μέσα σε διάστημα 3 ημερών από την παραλαβή τους. Για να γίνει επιστροφή των χρημάτων σας θα πρέπει να έχουν τηρηθεί τα εξής: 1) Το ανταλλακτικό θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση. 2) Σε όσα φέρουν ταινία ασφαλείας , θα πρέπει αυτή να είναι άθικτη. 3) Η συσκευασία θα πρέπει να έχει διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση, όπως η αρχική της κατάσταση.

Σε αντίθετη περίπτωση εταιρία μας, έχει το δικαίωμα άρνησης της επιστροφής του ανταλλακτικού.

Η εταιρεία θα πρέπει να ενημερώνετε άμεσα πριν από οποιαδήποτε ενέργεια. Το μεταφορικό κόστος επιβαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.Σε περίπτωση δικού μας λάθους όλα τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία μας και μόνο. 

Ακύρωση παραγγελίας πριν την παραλαβή της

Eάν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το ανταλλακτικό, μπορείτε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας για την ακύρωση της αποστολής

Με εκτίμηση,  .