Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

Με την παράδοση της παραγγελίας στον χώρο σας από την ταχυμεταφορική εταιρεία, που ενεργεί κατ’ εντολή μας, πληρώνετε τον υπάλληλο της. H αντικαταβολή είναι δωρεάν. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για την Ελλάδα και για παραγγελία έως €500

2. Παραλαβή της παραγγελίας σας και πληρωμή στο κατάστημα μας

Αν δεν θέλετε η παραγγελία σας να σταλεί στον χώρο σας ,τότε μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να πληρώσετε και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας, στο Κερατσίνι, οδός Λ.Δημοκρατίας, αρ. 54, T.K.18756, Ελλάδα. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων γίνεται την ίδια μέρα ή το αργότερο μέχρι και 2 εργάσιμες ημέρες.

Απαραίτητη προϋπόθεση να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία, για να σας επιβεβαιώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

Κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN GR96 0172 1810 0051 8108 6680 923

ΕΘΝΙΚΗ: ΙΒΑΝ GR64 0110 1480 0000 1480 0267 438

Είτε πρόκειται για κατάθεση σε φυσικό κατάστημα είτε για μεταφορά μέσω e-banking στο πεδίο «Αιτιολογία Προς Δικαιούχο» τοποθετήστε τον σχετικό αριθμό παραγγελίας του ηλεκτρονικού καταστήματος μας. Η παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής μέχρι την επιβεβαίωση της Τράπεζας ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Συνήθως ο χρόνος αναμονής για τη λήψη επιβεβαίωσης είναι μέχρι 1 εργάσιμη μέρα.

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα αντίγραφο του καταθετηρίου μαζί με τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@partsnet.gr . Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε την ημερομηνία, τη τράπεζα, και την αιτιολογία κατάθεσης, μαζί με τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 2 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.