Τρόποι Αποστολής

Στόχος μας είναι σας παραδώσουμε την παραγγελία στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας την διαδικασία αποστολής. Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει, είτε από το προσωπικό της εταιρείας μας (αφορά παραδόσεις εντός Αττικής) είτε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών είτε μέσω μεταφορικής εταιρειας εκτός αν επιθυμείτε να τα παραλάβετε εσείς από το κατάστημα μας

- Κόστος

Για παραγγελίες εντός της Αττικής η παράδοση είναι δωρεάν.

Για παραδόσεις εκτός Αττικής το κόστος καθορίζεται από το βάρος της παραγγελίας και την πόλη παράδοσης

- Χρόνοι παράδοσης

Η παράδοση των παραγγελθέντων ανταλλακτικών εντός Αττικής πραγματοποιείται εντός μίας (1) εργάσιμης μέρας και στην υπόλοιπη Ελλάδα από (2) έως (4) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της παραγγελίας από την εταιρεία, στη διεύθυνση την οποία έχετε δηλώσει κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων σας. Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν και η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.λπ.), ωστόσο θα σας ενημερώσουμε σχετικώς. Η παραγγελία δύναται να καθυστερήσει σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

- Παράδοση Προϊόντων

Μόλις φτάσει η παραγγελία σας στη διεύθυνση παραλαβής, θα σας ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί. Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχωρήσατε στην φόρμα δεν είναι σωστά, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για την ενδεχόμενη μη παράδοση.